Silkeborg Boldklub tilbyder klubbens medlemmer at tilmelde sig en tøjordning som styres af klubben. Dette betyder at hvad spillerne som har tilmeldt sig denne ordning i realiteten kun behøver at medbringe støvler, benskinner og et håndklæde hvis de vil bade bagefter, da tøjet vil blive vasket fra gang til gang.

Tøjordningen bruges hele året og inkluderer strømper, shorts, knickers, t-shirt, svedtrøje og sweat. Når man har tilmeldt sig har spilleren adgang til et sæt træningstøj. Tilmelding til ordningen koster 250 kr. pr halvår og sidste tilmeldingsfrist for henholdsvis forår og efterår er 1. marts* og 1. september*. Man tilmelder sig ved at udfylde en indmeldelsesblanket, som kan rekvireres i klubhusets 1. sal.

*som udgangspunkt

Nedenunder ses hele tøjpakkens indhold.

Artikler: sweat.jpgArtikler: t-shirt.jpgArtikler: knickers.jpgArtikler: shotrs.jpgArtikler: team20sok.jpg