Baner
I Silkeborg boldklub har vi tre 11-mandsbaner som er vores egne, den ene af disse bliver også benyttet til 7-mandsfodbold. Derudover har vi en opvisningsbane med reklamebander og måltavle, som vi deler med vores naboklub Silkeborg KFUM, der trænes ikke på opvisningsbanen. Desuden har vi også en oplyst grusbane, så der kan trænes i de mørke vintertider. Ved siden af vores tre 11-mandsbaner har vi en mindre bane, som benyttes til opvarmning mm.

Klubhuset:Artikler: klubhusbagved.jpg
Vi er i Silkeborg Boldklub også så heldige at have vores helt eget klubhus i to etager. På 1. sal ligger kantine, som vi selv driver. Kantinen sælger øl, vand, mad, cigaretter og slik. I forbindelse med træning og kamp tilbyder kantinen gratis kaffe til spillere, trænere og dommere, om kaffen kan siges, at den er kendt for sin helt fantastiske pilsnersmag. 1. salen er også udstyret med fjernsyn, sofa og bordtennisbord. I underetagen befinder sig tre omklædningsrum, plus dommeromklædning med eget bad. Desuden er der materialerum, kontor og taktikrum/mødelokale med træner/holdleder-computer. Ved siden af klubhuset ligger et omklædningshus med fire omklædningsrum, toilet og bad.

For at SB i fremtiden også har Silkeborgs bedste klubhus, så husk at overholde nedenstående:

• Værn om vore klubhuse, såvel ude som inde.
  • Ryd op efter dig selv, både på hjemme- og udebane.
  • Efterlad omklædningsrum, som du ønsker at modtage dem.
  • Ingen adgang i klubhusene med fodboldstøvler.
  • Materialer / nøgler skal på plads efter brug.
  • Cykler skal sættes i cykelstativerne.
  • Knallerter skal parkeres på pladsen foran det “sorte hus”.
  • Kriminel adfærd er bortvisningsgrund.
  • Indtagelse af euforiserende stoffer er bortvisnings-grund.
  • Du har også et ansvar for at få tingene til at fungere.
  • Få ikke andre til at gøre, hvad du selv kan.
  • Giv besked i kantinen, hvis du opdager defekter/ mangler.