Velkommen til Møde / Lokale bookning og bestilling af forplejnings siden.
I nedenstående finder du de gældende regler for reservation af lokaler og bestilling af forplejning i Silkeborg Boldklub

Reservation af lokaler:
Mødelokalet kan bookes af begge klubber via www.silkeborgboldklub.dk, hvor der ligeledes kan bestilles forplejning. Lokalet kan kun bookes af trænere indtil kl. 19.00, men hvis lokalet ikke er booket må det gerne benyttes. Efter kl. 19.00 kan lokalet kun bookes på ledelsesniveau, dvs. bestyrelser og udvalg. I weekender er lokalet fortrinsvis for trænere i forbindelse med kampe.

1. salen kan kun bookes efter gældende regler og åbningstiderne bestemmes af kantinen.

Link til lokalereservation – åbner i nyt vindue

Bestilling af forplejning:
For bestilling af forplejning gælder at Kantinen, Karen Stilling, skal have modtaget bestillingen senest 4 dage før mødet, og bestillingen er ikke accepteret før Kantinen har godkendt den.

Ved eventuelle spørgsmål, ønsker mm. kontakt da Karen Stilling, Mågevej 10 , 8680 Ry 86 89 22 14 / 51 53 88 01 ksp@gefiber.dk.
Regningen sendes direkte til de respektive klubber, inden skal der være indgået en aftale om hvem der kan bestille, samt hvorhen regningen skal sendes.

Link til forplejningsbestilling